Pancratius mist stootkracht tegen verdedigend Altior

Pancratius heeft zondagmiddag in een frustrerende wedstrijd tegen Altior punten verspeeld. De Badhoevedorpers speelden in een duel zonder grote kansen met 0-0 gelijk.

Waar Pancratius de insteek had om er een leuke wedstrijd van te maken, besloot de tegenstander om compact te blijven staan en voornamelijk met counters gevaarlijk te worden. Het zorgde ervoor dat de bezoekers in de eerste helft veelal in balbezit waren, maar nauwelijks tot kansen konden komen. Pancratius probeerde het wel om door de defensieve lijn van Altior te komen, alleen stuitte steeds op de verdediging.

Na rust zette Pancratius er nog een tandje bij. De ploeg van Danny Hijzelendoorn deed er alles aan om de openingstreffer te maken en creëerde een aantal kansen, waaronder een voor Dave Hertog. De aanvaller kwam vanaf de zijkant alleen voor de keeper te staan. Waar hij ervoor koos om een stiftje te doen die mislukte, had hij achteraf beter voor een andere optie kunnen kiezen. Daardoor eindigde de wedstrijd in 0-0.

De uitslag zorgde voor teleurstelling bij Hijzelendoorn. “We hadden zeker de intentie om er vandaag iets van te maken, maar waren vandaag aanvallend niet krachtig genoeg om op voorsprong te komen. Het is jammer dat we daardoor vandaag gelijkspelen, maar hopelijk gaat het volgend week tegen Bloemendaal een stuk beter.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2C

Tekst: Jordi Smit
Foto: Hans van Dijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)