Home / slideshow / Pancratius overtuigt met zesklapper tegen RVC ’33

Pancratius overtuigt met zesklapper tegen RVC ’33

Pancratius heeft een ruime overwinning geboekt op RVC ’33. Waar de club tegen Bloemendaal en VV Schoten met vijf doelpunten verschil won, versloeg het de tegenstander zondagmiddag met 6-0.

De ploeg van Danny Hijzelendoorn verkeerd in de tweede seizoenshelft in een uitstekende vorm. De thuisploeg schoot dan ook uitstekend uit de startblokken en kwam razendsnel op een voorsprong te staan via Sander van Eijk. Hij leek kort daarna ook zijn tweede treffer te maken, maar die keurde de arbitrage af. Even later was het Bas Pel die alsnog de 2-0 binnenschoot.

Aan het begin van de tweede helft had Pancratius wat moeite om de lijn door te trekken, maar tien minuten na rust zorgde Dave Hertog via een strafschop alweer voor de 3-0. Vervolgens ging het hard voor de tweedeklasser. Ralf Fenne was verantwoordelijk voor het vierde doelpunt, Thom Leenen maakte de vijfde treffer en Hertog zorgde voor het slotakkoord door de 6-0 op zijn naam te zetten.

“Ik denk dat we vandaag vanaf het begin het betere van het spel hadden”, oordeelde Hijzelendoorn na afloop. “Het is natuurlijk tegen dit soort tegenstanders fijn dat we vroeg scoren, waardoor zij moeten komen. Afgezien van de eerste tien minuten in de tweede helft kunnen we tevreden zijn.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2C

Tekst: Jordi Smit
Foto: Hans van Dijk

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)