Home / slideshow / Pancratius staat maar zeven minuten op het veld tegen EMM ’21

Pancratius staat maar zeven minuten op het veld tegen EMM ’21

Pancratius heeft zondagmiddag amper gevoetbald. De Badhoevedorpers hoopten na een 4-2 thuisoverwinning tegen EMM ’21 ook in het uitduel te winnen, maar na zeven minuten kwam de wedstrijd al ten einde door een blessure van de scheidsrechter.

De arbiter hoopte er een mooie wedstrijd van te maken, maar zag dat razendsnel in het water vallen. Het schoot bij de scheidsrechter namelijk in zijn kuit, waardoor het voor hem onmogelijk was om het duel te vervolgen. Het zorgde ervoor dat Pancratius en EMM ’21 binnen tien minuten alweer in de kleedkamer zat en het duel met een 0-0 stand op het scorebord vroegtijdig ten einde kwam.

De ploeg van Danny Hijzelendoorn is uitstekend uit de winterstop gekomen. In de eerste vier competitieduels van het nieuwe jaar won Pancratius van Foreholte (1-2), Bloemendaal (5-0) en VV Schoten (0-5). Tussendoor speelde het nog met 0-0 gelijk tegen Altior.

Naar alle waarschijnlijkheid halen beide teams de wedstrijd midweeks een keer in. Volgende weekend speelt Pancratius op het eigen sportcomplex tegen RVC ’33, de nummer elf van de competitie. Pancratius staat zélf op de vijfde plek, al heeft Pancratius nog wel twee duels in te halen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2C

Tekst: Jordi Smit

Send this to a friend