Pancratius start weer met zaterdagelftal

Met ingang van het komend seizoen is Pancratius weer actief met een zaterdagelftal. Dit team zal onder leiding staan van Noredddin el Bakkali, voormalig speler van de Badhoevedorpers, en Gursel Yildiz.

Beide trainers worden vanuit de A-junioren van zaterdag (El Bakkali) en zondag (Yildiz) doorgeschoven. Ook met John Barry heeft Pancratius een ervaren man als teammanager. Barry was de afgelopen tien jaar al actief binnen de jeugd van de club uit Badhoevedorp.

Pancratius zaterdag elftal
Onder leiding van trainers Norredin Bakkali en Gursel Yildiz zal het zaterdag team van Pancratius komend seizoen in de vierde klasse spelen

Pancratius had eerder al een zaterdagelftal, maar daar werd zes jaar geleden mee gestopt. Het team start komend seizoen in de vierde klasse en wil de komende jaren zo snel mogelijk hogerop. De zaterdagtak en het tweede elftal van de zondag zullen als opleidingselftallen dienen voor de zondag tweedeklasser. Ambitieuze spelers die hieraaan een bijdrage willen leveren kunnen zich melden via zaterdag1@pancratius.com.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)