Home / Algemeen / Peter van Buuren keert terug bij Geinburgia

Peter van Buuren keert terug bij Geinburgia

Geinburgia heeft een nieuwe trainer gevonden. De club uit de zondag vierde klasse F zondag heeft Peter van Buuren aangetrokken. Van Buuren is geen onbekende, in 1994 begon hij zijn trainerscarrière in Driemond. Daarna was hij als oefenmeester onder meer verbonden aan FC Abcoude, Pancratius en WV-HEDW.

Voor Van Buren is het een weerzien met oude bekenden. In het bijzonder met de 32-jarige Mario van Leijen. De coach liet de huidige aanvoerder van Geinburgia op 17-jarige leeftijd debuteren. In 2002 mocht Van Leijen tijdens de competitiewedstrijd tegen Laren’99 voor het eerst minuten maken in de hoofdmacht van de club uit Amsterdam Zuid-Oost.

“Met het aantrekken van Van Buuren is onze technische staf voor het komende seizoen rond. De opgave van het bestuur voor Van Buuren is om een goede mix tussen plezier en prestatie te vinden voor de selectie van onze vereniging”, laat de club in een reactie weten.

Momenteel staat Geinburgia met tien punten op de voorlaatste plaats de vierde klasse F. De ploeg, die momenteel onder leiding staat van John de Graaf, moet in de komende negen wedstrijden nog alle zeilen bijzetten om zich te handhaven.