Powerleague 5-A-Side voetbalvelden nu ook in Amsterdam

Vanaf aanstaande maandag worden de 5-A-Side voetbalvelden op het Olympiaplein (bij Swift) officieel in gebruik genomen. Deze vorm van voetbal is over komen waaien uit Engeland en is daar een van de grootste groeiende vormen van het voetbalspel. Powerleaugue wil nu ook voet aan de grond krijgen in Nederland en heeft Amsterdam uitgekozen om te starten.

In Engeland zijn er al 8400 teams actief die dagelijks gebruik maken van de speciale velden. Alleen in Londen liggen er al meer dan 24 complexen. In Amsterdam wordt aanstaande maandag, 17 november, de officiële aftrap verricht. Power League biedt iedereen de kans aan om gratis kennis te maken met de 5-A-Side voetbalvelden. De velden zijn volledig omring door boarding en heeft ook een net over het veld zodat het spel altijd door kan gaan.

Powerleague Affiche

5-A-Side is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn en betaald geen contributie! Power League heeft voor een prachtige accommodatie gezorgd en beschikt aan het Olympiaplein over zes velden. Komende week kan iedereen daar gratis gebruik van maken. Van maandag tot en met donderdag is er iedere avond vanaf 20:00 uur een toernooi voor iedereen vanaf zestien jaar. Op vrijdag 21 november is een toernooi voor iedereen jonger dan zestien jaar. De veldafmeting van het kunstgras bedraagt twintig bij dertig meter.

Je dient je wel van te voren in te schrijven. Je kunt je registreren via amsterdam@powerleague.nl of telefonisch contact opnemen via 020-8900954. Voor de eerste dertig teams zijn er ook nog gratis shirts beschikbaar.
Om een beetje een idee te krijgen kun je onderstaande video bekijken:

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)