PRIJSVRAAG: Win de slag om de skyboxen

Er loopt een nieuw ijzeren gordijn door het Europese voetbal. Een selecte club mannen regeert de voetbalwereld en het ene voetbalinstituut na het andere valt in handen van schimmige eigenaren. Stokoude clubs zoals Vitesse en ADO werden al een speelbal van Russische en Chinese avonturiers. Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met VI Boeken en uitgeverij de Bezige Bij vijf exemplaren weg.

Terwijl sportbonden machteloos toekijken hoe de regie wordt overgenomen door steenrijke investeerders. Zij bezitten de clubs en voetballers en spelen vanaf hun jachten geheel hun eigen spel. In de Slag om de skyboxen reizen de VI-journalisten Iwan van Duren en Tom Knipping tussen prive-jets, gepantserde tanks en mega-jachten door de wondere wereld van het nieuwe voetbal.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft in samenwerking met VI-Boeken en De Bezige Bij vijf exemplaren weg van dit boek. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl ovv Boeken en wie weet heeft u dan binnenkort een prachtig nieuw boek in de kast staan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)