PRIJSVRAAG: Win ‘Different Cook’ over Van Gaal bij Manchester

Zongebruind en met een aura van onoverwinnelijkheid arriveerde Louis van Gaal na het WK in Brazilië bij Manchester United, een van de grootste voetbalbolwerken van de wereld. Zijn opdracht daar was simpel. Na een desastreus verlopen jaar onder David Moyes moest hij een positief hoofdstukken toevoegen aan de rijke historie van de red devils. Het Amsterdamsche Voetbal geeft vier exemplaren weg!

In het boek different cook beschrijft sportjournalist Geert Langendorff de lastige weg naar de top voor Van Gaal in Engeland die met clubs als Ajax, Barcelona en Bayern Munchen die weg naar de top altijd makkelijk vond. Ongeschikte spelers, een karrenvracht aan blessures, de Britse voetbalcultuur en de taal noopten hem zich in moeizame bochten te wringen. De Premier League bleek toch andere koek.

langendorff-Different Cook

Langendorf is correspondent voor het AD en was eerder al werkzaam voor Trouw, VI, NRC en de Persdienst. Vorige zomer verhuisde hij naar Manchester waar hij de perikelen rondom Van Gaal van dichtbij meemaakte.

Hij beschrijft het leven van de coach, zijn spelers en de fans vanuit het perspectief van de stad waarin alles om een ding draait: Voetbal.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft in samenwerking met uitgeverij Thomas Rap vier exemplaren van dit boek weg. Wilt u kans maken op het boek ‘different cook’? Dat kan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl met hierin u naam en adres gegevens vermeld. En wie weet kan u dan wel: “JUICHEN!”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)