PRIJSVRAAG: Win ‘Topshow’

Na zeven turbulente jaren komt er een einde aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. In samenwerking met VI Boeken geven wij vijf exemplaren weg.

Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken achter de schermen van Nederlands meest besproken voetbalpraatprogramma. Met hoofdrollen voor René van der Gijp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Jan Boskamp, Hans Kraaij jr., Willem Kieft en vele anderen.

Het is een onthullende blik in de wereld van de commerciële televisie en een intiem portret van de hoofdrolspelers, geschreven vanuit de coulissen. Het gaat over vriendschap, ruzie, humor, over opzwellende ego’s, botsende karakters en de eeuwige fascinatie voor de bal. En het probeert antwoord te geven op die ene, altijd weer opdoemende vraag: Is het nu allemaal echt of niet?

Michel van Egmond is voormalig eindredacteur van Voetbal International. Hij schreef twee bestsellers, Gijp (2012) en Kieft (2014), en ontving voor beide de NS Publieksprijs. Jan Hillenius is eindredacteur van Voetbal International. Voorheen was hij ook al betrokken bij de voorloper Sport aan Tafel.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft in samenwerking met VI Boeken vijf exemplaren weg van dit boek. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een mail sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. Boeken met daarbij uw adres. Wie weet heeft u dan binnenkort een prachtig nieuw boek in de kast staan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)