Programma en standen nieuwe seizoen

Het Amsterdamsche Voetbal is vandaag overgestapt naar het nieuwe seizoen. Op de klassenpagina’s kunt u de nieuwe programma’s en standen bekijken. Een aantal klasses, zoals de hoofdklasse zondag, heeft geen vertegenwoordigers meer uit onze regio en zijn verdwenen van de site. Daarentegen is de hoofdklasse zaterdag, met Ajax, een nieuwe klasse die erbij is gekomen. Zondag 1a zal een veel gevolgde klasse worden, met 7 vertegenwoordigers uit de regio. Maar ook in de lagere klasses zijn er bijna geheel Amsterdamse poules te vinden.

In alle poules met een oneven aantal teams, zal er om twee periodetitels worden gespeeld. De derde nacompetitieplek gaat naar de hoogste ploeg op de ranglijst, zonder periodetitel, uitgezonderd de kampioen. De poules met een even aantal ploegen spelen om 3 periodetitels, tenzij de poule uit 10 ploegen of minder bestaat.

Met nog een maand te gaan is het dus uitkijken naar de eerste speelronde in het weekend van 1 en 2 september. De topklasse begint al in het weekend van 18 en 19 augustus, verschil moet er zijn.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)