Programma voor zaterdag

Deze zaterdag weer een boeiend programma voor alle clubs in regio Groot-Amsterdam. Nu de competitie een paar maanden op gang is, wordt het langzamerhand duidelijk hoe de ploegen ervoor staan. Het Amsterdamsche Voetbal zet de belangrijkste wedstrijden voor u op een rijtje, zodat u weet waar u langs de lijn kunt gaan staan.

Ajax ontvangt op zaterdag Quick Boys. Ajax wil graag aansluiten bij de koplopers in de hoofdklasse. Quick Boys hoopt na een slechte seizoenstart de weg omhoog te vinden.

In zaterdag 1A ontvangt Swift het laag geplaatste Castricum. Op papier een makkelijke wedstrijd, maar dat zijn vaak de moeilijkste.

In zaterdag 2A een paar leuke affiches. Koploper WVHEDW ontvangt AMVJ, dat maar één verliespunt minder heeft. NFC en AFC strijden tegen elkaar aan de onderkant van de middenmoot. De overige wedstrijden zijn: HBOK-Zandvoort, Monnickendam-Aalsmeer, OSV-Opperdoes en Overbos-DVVA.

In zaterdag 2B mag Bertram de Langen namens Beursbengels het doel verdedigen in de uitwedstrijd bij Renswoude.

In zaterdag 3B strijden Ouderkerk en Amstelveen volop mee voor de bovenste plekken. Dit weekend zouden beide ploegen dat moeten kunnen continueren, aangezien ze tegen de onderste twee clubs spelen. Amstelveen mag op bezoek bij TOB in Amsterdam Noord. Ouderkerk ontvangt Legmeervogels uit Uithoorn. Een andere opvallende wedstrijd in deze poule is de derby tussen Voorland en Real Sranang.

Voor zaterdag 4B is het teveel om alle derby’s op te sommen. In deze klasse komen bijna alle clubs uit onze omgeving. U kunt dit bekijken op de klassenpagina.

In zaterdag 4C probeert JOSWatergraafsmeer zijn koppositie te verdedigen in de uitwedstrijd bij RCH en gaat Buitenveldert proberen om voor de vierde keer op rij te winnen, uit bij stadsgenoot De Meer.