Home / Derde Divisie zaterdag / Programma zaterdag 21 september

Programma zaterdag 21 september

De groepsfase van het bekertoernooi is afgelopen week geëindigd. Dit betekent dat voor alle ploegen de competitie van start gaat.

Derde divisie zaterdag

Ajax zaterdag is al drie wedstrijden onderweg, terwijl de meeste clubs al vier wedstrijden hebben gespeeld. De ploeg van Yuri Rose staat op een elfde plaats, met 3 punten. Er werd eenmaal gewonnen en tweemaal verloren. Zaterdag speelt de ploeg op De Toekomst tegen Barendrecht. Barendrecht staat nu vier wedstrijden op 6 punten.

Klik hier om de uitslagen, het programma en de standen van de Derde Divisie zaterdag te zien.

Hoofdklasse B zaterdag 

In de Hoofdklasse B zijn Swift, Purmersteijn en De Dijk actief. Waar Swift een goede start heeft gemaakt, een eerste plaats, hebben Purmersteijn en De Dijk het moeilijker. Zo heeft De Dijk na drie wedstrijden nog geen punt gepakt. Het afgelopen weekend verloor Purmersteijn met grote cijfers van Staphorst: 2-8, zaterdag neemt De Dijk het op tegen Staphorst. 

Het schema voor dit weekend:

  • Buitenpost – Purmersteijn
  • Swift – Berkum
  • De Dijk – Staphorst

Klik hier om de uitslagen, het programma en de standen van de Hoofdklasse B zaterdag te zien.

Eerste klasse A

Na de voorbereiding en de groepsfase van de districtbeker gaat de eerste klasse weer beginnen. WV-HEDW start met een uitwedstrijd in Scherpenzeel. AFC zaterdag speelt in Huizen tegen De Zuidvogels. ZOB neemt het op tegen Zwaluwen 30.

Klik hier om het programma van de eerste klasse A te zien.

Tweede klasse A

In de tweede klasse A zien we veel ploegen uit de omgeving van Amsterdam terug.Van Purmersteijn (zat) tot FC Aalsmeer en van Arsenal tot OSV. HBOK reist af naar Zandvoort, terwijl AMVJ het thuis tegen NiTA opneemt.

Klik hier om het programma van de tweede klasse A te zien.

Tweede klasse B

Naast de tweede klasse A spelen er clubs uit de omgeving van Amsterdam in de tweede klasse B. Dit zijn Waterwijk en FC Almere. Beide ploegen spelen zaterdag uit: FC Almere gaat naar Hilversum en speelt tegen Victoria. Waterwijk neemt het op tegen Maarssen.

Klik hier om het programma van de tweede klasse B te zien.

Derde klasse B

De derde klasse B bestaat op twee ploegen na uit ploegen uit de omgeving van Amsterdam. Zo komt SCW uit Rijsenhout en ZCFC is gevestigd in Wijdewormer. Buitenveldert degradeerde het afgelopen seizoen uit de tweede klasse en heeft als doelstelling om gelijk weer te promoveren. De ploeg start met een thuiswedstrijd tegen Kadoelen.

Klik hier om het programma van de derde klasse B te zien.

Derde klasse C

In de derde klasse C acteert alleen Buitenboys. De ploeg uit Almere speelt vooral tegen tegenstanders uit plaatsen als Hilversum en omgeving. Zaterdag 21 september wordt de competitie in eigen huis afgetrapt tegen VVZ’49 uit Soest.

Klik hier om het programma van de derde klasse C te zien.

Vierde klasse B

De Meteoor en TOB spelen vooral tegen ploegen van buiten Amsterdam. Het programma voor de Amsterdamse clubs uit de vierde klasse B is:

  • De Meteoor – Jong Hercules
  • Zaandijk – TOB

Klik hier om het programma van de vierde klasse B te zien.

Vierde klasse C

AC Amsterdam moet het dit seizoen vooral opnemen tegen ploegen uit het westen van Nederland. Zo speelt het vooral tegen clubs uit de omgeving van Hoofddorp en Haarlem. Zaterdag begint Atletico Club Amsterdam met een uitwedstrijd bij UNO.

Klik hier om het programma van de vierde klasse C te zien.

Vierde klasse D

De vierde klasse D is een competitie die volledig uit Amsterdamse clubs bestaat. Alle twaalf de ploegen komen uit Amsterdam. Dit betekent dat er elke week mooie affiches zijn. Zo speelt De Volewijckers de eerste competitiewedstrijd sinds de naamswijziging, thuis tegen Diemen. DEVO ’58 speelt tegen ZSGOWMS.

Klik hier om het programma van de vierde klasse D te zien.

Vierde klasse E

De vierde klasse E bestaat bijna alleen uit ploegen uit Amsterdam. Alleen Hertha niet, de club komt uit Vinkeveen. TOG speelt tegen TOS Actief. Deze week kwam het treurige bericht dat Pepijn Smits, de voorzitter van TOS Actief, was overleden. TOS Actief zal daar zelf zondag op de club bij stil staan.

Klik hier om het programma van de vierde klasse E te zien.

 Foto: Tom Poederbach

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)