Home / Algemeen / Promotiedroom van Pancratius spat tegen Rood Wit W in slotfase uiteen

Promotiedroom van Pancratius spat tegen Rood Wit W in slotfase uiteen

Pancratius heeft het niet voor elkaar gekregen om de volgende ronde van de nacompetitie te bereiken. Tegen Rood Wit W ging het in de laatste tien minuten onderuit.

De Badhoevedorpers waren in de eerste helft heer en meester en kwamen dan ook op een voorsprong te staan via Ralf Fenne. Vervolgens ging Pancratius vrolijk door en schoot het nog eens twee ballen op de paal. Na de tweede gele kaart van Bas Pel kreeg de club het echter moeilijker. Waar Dave Hertog alleen voor de keeper nog de mogelijkheid had om de beslissende treffer te maken, ging het in de laatste tien minuten mis. Rood Wit W wist namelijk tweemaal te scoren, waardoor het seizoen van Pancratius pijnlijk ten einde kwam.

“Met tien man kwamen we wel wat meer onder druk te staan, maar er was niet veel aan de hand. Dit is gewoon doodzonde”, oordeelde Danny Hijzelendoorn na de wedstrijd. “We balen natuurlijk als een stekker, omdat we weten dat dit niet had gehoeven. Het hoort echter ook bij voetbal.”

Bij Hijzelendoorn blijft na dit seizoen geen tevreden gevoel hangen. “Het is zeker niet mislukt, want we hebben een periodetitel behaald. Maar uiteindelijk wil je dan natuurlijk ook promoveren. Dat is ons niet gelukt. ” Volgende week komen de technische staf en spelers nog eenmaal bij elkaar. “Dan gaan we het seizoen afsluiten. Ik denk dat het even goed is geweest, want we hebben dit seizoen veel wedstrijden achter elkaar gespeeld. De vermoeidheid is daardoor groot.”

Tekst: Jordi Smit
Foto: Hans van Dijk

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)