Home / Algemeen / Punt voor WV-HEDW op bezoek bij Huizen
Vele toeschouwers zagen WV-HEDW kampioen worden

Punt voor WV-HEDW op bezoek bij Huizen

Nog maar een paar seizoenen geleden troffen Huizen en WV-HEDW elkaar in de eerste klasse. Beide teams troffen elkaar zaterdag echter op een niveau hoger, allebei promoveerden ze naar de nieuwe Vierde Divisie. Aan het onderlinge duel hielden ze dit keer beiden een punt over: 1-1.

Het was Huizen dat de wedstrijd overtuigend begon en de Amsterdammers flink onder druk zette. Maar tot goals leidde dat gelukkig voor WV niet, waarna ook de ploeg van Marcel Valk wat meer van zich kon laten spreken. Steven Knijnenburg kreeg een enorme kans, maar doelman Hensen redde. Zo stond het bij rust nog 0-0.

Na rust was het WV-HEDW dat wat sterker was, maar ook de Amsterdammers wisten dat overwicht niet te bekronen met een goal. Onder andere Mick van Moerkerk en Lancine Bamba misten een kans op de openingsgoal. Het was dan toch Huizen dat de score opende. Na een fraaie aanval schoot Laurens Kooij de rebound binnen. 

Maar WV wist dat snel weer recht te zetten. Na een actie tot aan de achterlijn van Jack van Moerkerk kwam de bal voor Lancine Bamba op een presenteerblaadje: 1-1.

Beide teams hadden nog kansen op de volle buit, maar gescoord werd er niet meer. Een punt dus voor WV-HEDW, dat met vier punten uit de eerste twee duels prima van start is in de Vierde Divisie. Volgende week krijgt WV-HEDW bezoek van DETO, dat zaterdag met 2-0 won van Barneveld.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)