JOS - PURMERSTEIJN

Purmersteijn deelt de punten met SJC in Noordwijk

Purmersteijn heeft op bezoek bij SJC in Noordwijk een punt ‘gepakt’. De wedstrijd eindigde in de badplaats in 1-1. Purmersteijn begon sterk aan de wedstrijd en had in het eerste deel meerdere kansen om op voorsprong te komen. Net voor rust viel SJC echter uit en kwam uit een corner – en daaruit voortvloeiend een eigen doelpunt – onverwachts op voorsprong: 1-0.

Purmersteijn kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd en maakte na een uur via Luca Gilliot gelijk: 1-1. In de laatste minuten kreeg Purmersteijn nog een kans op een overwinning, maar de bal werd door een SJC-speler met de hand geblokt. Scheidsrechter Huizinga weigerde echter een strafschop te geven.

Purmersteijn-trainer Mo el Bouziani was na afloop teleurgesteld over het gelijke spel. “Het is een puntje waar we niet veel aan hebben”, liet hij blijken. “We spelen altijd voor de winst. We hebben in de eerste helft best veel kansen laten liggen, we starten heel goed en in de tweede helft hebben we het gelijkspel niet kunnen verzilveren richting een overwinning. We staan gelukkig nog in de middenmoot, maar het wordt wel tijd dat we een goede serie neerzetten. Het zat ons niet mee vandaag.”

Purmersteijn staat na de zevende speelronde op de achste plaats in de Vierde Divisie. Volgende week zondag speelt Purmersteijn thuis tegen Ajax (am.).

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)