puremersteijn tegen jos

Purmersteijn en JOS/Watergraafsmeer delen de punten in doelpuntloos duel

Voor statistici is het smullen, voor Purmersteijn de realiteit. Voor de negende keer in het seizoen 2023-2024 speelde de ploeg van coach Mo el Bouziani gelijk. Ook JOS/Watergraafsmeer schoot niet veel op met de puntendeling: 0-0.

Met een beetje fatasie zou deze wedstrijd aangemerkt kunnen worden als een regionale subtopper. Aan klantenbinding werd met name in de eerste helft niet gedaan. Slordig aan de bal, weinig echte kansen en de ploegen gaven elkaar weinig ruimte om te voetballen.

Niet zuiver

In de tweede helft kwam de wedstrijd toch nog los, al moest het publiek het schouwspel zonder doelpunten bekijken. Trainer-coach El Bouziani zag een saaie eerste helft én een betere tweede. ,,Wij komen goed de rust uit, waarin we de overhand hadden. Alleen de zuivere eindpass ontbrak. JOS nam het daarna weer over. De eindfase was weer voor ons waarin we nog een gigantische kans via Omar Nait Aicha krijgen. Ik vond het de eerste helft wel een 0-0 wedstrijd, de tweede zeker niet. Blijkbaar trekken wij gelijke spelen aan.”

Terecht

Ook JOS coach Cor ten Bosch had gemengde gevoelens. ,,Purmersteijn was wat scherper, wat ik heb recht heb kunnen zetten. We krijgen twee aardige kansen en moet je hopen dat de bal een keer goed valt. In de rust dachten we met elkaar dat er meer in zat. We hebben één geweldige aanval over links, Jurre Duijn schiet ineens in maar hun keeper Nick van Santen redt fantastisch. Maar, op de inzet van Nait Aicha redt Bas Schol weer heel goed. Ik denk al met al wel terecht deze uitslag, met een vervelende blessure voor onze aanvoerder Tony Tol die al vroeg in de wedstrijd uitviel.”

Foto’s: José Mol

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!