Purmersteijn

Purmersteijn veegt Ter Leede

Na de misstap van vorige week tegen HBC, liet de ploeg van trainer-coach Mo El Bouziani er dit keer geen gras over groeien. Ter Leede werd op eigen veld met 2-5 verslagen. ,,Eigenlijk had het wel 1-7 moeten zijn”, vond El Bouziani.

Ter Leede verloor voor de tweede keer op rij. Eerder was Huizen met 2-1 te sterk, dat tegen Swift (3-2) opnieuw verloor. Purmersteijn begon sterk aan de wedstrijd zaterdagmiddag en speelden een goede eerste helft, waarin het veel kansen wist te creeëren. ,,Eerlijk, na onze eerste twee grote kansen spookte het even door mijn hoofd dat we weer zo’n dag zouden krijgen als tegen HBC”, was de trainer-coach openhartig.

Toen na een half uur spelen Mylan Polman de eerste binnenschoot liep de ploeg snel uit naar 0-3. Nogmaals Polman en Job van der Meulen zorgden voor een comfortabele ruststand. ,,De eerste fase na rust waren we even zoekende. Ter Leede kon wat terug doen via Tomas Arroyo. Daarna pakten wij de zaken weer voortvarend aan”, zag de coach.

Gani Meholli bracht de marge op drie. Purmersteijn verzuimde vervolgens verder uit te lopen. ,,We lieten na om de score verder op te krikken. We krijgen op het laatst nog een strafschop tegen (opnieuw Arroyo, red.). Alleen Omar Nait Aicha was nog trefzeker. Ik ben tevreden. Ter Leede had niets in te brengen. Wij waren aan de bal degelijk. Ik heb vandaag veel goede dingen gezien, die de afgelopen weken nog niet altijd zichtbaar waren.”

De Sassenheimers maakten geen moment aanspraak op een resultaat. De ploeg van Niek Oosterlee staat op nul punten na twee duels. El Bouziani vind het nog lastig om iets te zeggen over de sterkte van deze Vierde divisie. ,,Voor ons zitten er veel onbekende ploegen in. HBC wint van ARC (3-1, red.). Dat is normaliter een ploeg die meedoet voor de bovenste plaatsen. Ik ga uit van onze eigen kwaliteiten. Ik heb veel vertrouwen dat we mooie dingen gaan laten zien dit seizoen.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)