Purmersteijn

Rachad Madi bezorgd Purmersteijn ‘slechts’ één punt tegen HBC

Mo El Bouziani, trainer-coach van Purmersteijn was teleurgesteld over het resultaat tegen promovendus HBC: “Wij krijgen de meeste kansen in de tweede helft, zijn heer en meester, maar verliezen punten (1-1) omdat de tegenstander voldoende heeft aan een goedkoop gegeven strafschop. Dat is gewoon erg balen.”

Purmersteijn verdiende misschien meer op basis van de tweede helft, maar in de eerste helft liet HBC uit Heemstede de gastheren in leven. El Bouziani: ,,Uiteindelijk was het wel terecht. Ik vond dat zij beter waren in de eerste helft, maar ze maken de kansen niet af. Wij waren erg slordig aan de bal. We knokken ons wel terug in de wedstrijd na ruim twintig minuten.”

Mo El Bouziani

De thuisploeg richtte zich op, nadat in de rustpauze de afspraken nog eens werden verduidelijkt. ,,We komen op een 1-0 voorsprong door Rachad Madi. We zijn zoveel sterker dat ik de 2-0 snel verwachtte. In plaats daarvan krijgen we een penalty tegen. Volgens de scheidsrechter hanteerde hij de nieuwe spelregel. Rory Roode kreeg van twintig centimeter de bal tegen zijn hand gekopt. Dat is dan een strafschop.” Arno Dijkstra van HBC maakte geen fout vanaf elf meter en verschalkte zo Purmersteijn keeper Nick van Santen: 1-1.

El Bouziani had een dubbel gevoel na afloop: ,,Ja, dit resultaat is balen. Ik ben eigenlijk nooit blij met een punt. We spelen om te winnen. We moeten blijkbaar zelf negentig minuten goed zijn, wat dat betreft hebben we nog een paar stappen te zetten. We kunnen hier in elk geval wel weer verder mee, want ik ben zeker tevreden over de manier waarop wij weer terug zijn gekomen in de wedstrijd.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie A

Archief foto’s: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)