Home / Algemeen / Rahim Abdul vindt nieuwe uitdaging in de Topklasse

Rahim Abdul vindt nieuwe uitdaging in de Topklasse

Chabab ziet zijn spits na een seizoen alweer vertrekken. Rahim Abdul maakt de overstap naar HSV Hoek. De ploeg uit Zeeland staat momenteel op een veilige twaalfde plaats in de Topklasse Zaterdag.

De 23-jarige Abdul werd geboren in Togo als zoon van een Togolese vader en Ghanese moeder. Hij maakte al vele omzwervingen in zijn nog prille carrière. Voordat hij bij Chabab terechtkwam speelde hij bijvoorbeeld al bij Sporting Charleroi in België. Daarna kwam hij in Turkije twee seizoenen uit voor achtereenvolgens Kasimpasa en Edirnespor. Vervolgens trok hij naar Frankrijk om een seizoen uit te komen voor Charleville Mézières.

Rahim Abdul Chabab Rob Beense

Aan het begin van dit seizoen scoorde Abdul aan de lopende band voor Chabab. Op dit moment staat de teller op negen treffers. Dit zijn er eigenlijk dertien maar zijn vier doelpunten tegen het uit de competitie genomen Haaglandia zijn niet meer geldig. Chabab deed lange tijd mee om het kampioenschap in de Hoofdklasse Zondag. Maar sinds het vertrek van trainer Alami Ahannach lijkt Chabab de kluts helemaal kwijt, met als gevolg dat het nu nergens meer om speelt.

Tekst: Maarten Daniëls

Foto: Rob Beense