Ray Semmoh verlaat FC Amsterdam en start met zaterdagelftal bij CTO ‘70

CTO ’70 zal vanaf volgend seizoen ook op zaterdag actief zijn. De club uit Duivendrecht heeft in Ray Semmoh een trainer gevonden die de mogelijkheid krijgt om een zaterdagtak op te richten. Semmoh komt over van FC Amsterdam, waar hij afgelopen seizoen mee degradeerde uit de derde klasse B.

“Ik was niet tevreden bij de club. We kwamen er tijdens de gesprekken niet uit, het bestuur had een andere visie wat betreft de toekomst dan ik. Toen ik besloot weg te gaan, kwam CTO ’70 langs met het aanbod om een zaterdagelftal op te richten. Dit zag ik als een mooie kans, ik krijg hier de mogelijkheid om iets nieuws op te richten.”

Een groot deel van FC Amsterdam zal samen met Semmoh de overstap maken naar CTO ’70. Zo hebben Wesley Zandgrond, Ray Inge, Karim Zahi, Ixiomar Klareke en Raymundo Mendes hun komst al toegezegd. Semmoh: “Twaalf spelers vertrekken met mij naar Duivendrecht. Het wordt echter geen veredeld FC Amsterdam, het blijft CTO ’70. Er komt nog een groep jongeren van de club en we zijn nog op zoek naar versterkingen.” Voor die versterkingen organiseert CTO ’70 op woensdag 21 mei een selectiedag.

Semmoh legt de lat meteen hoog voor volgend seizoen. “We beginnen in de vierde klasse, net zoals met FC Amsterdam toen ik daar aan de slag ging. Ik denk in het eerste seizoen meteen bij de eerste vier te kunnen eindigen en meedoen om het kampioenschap. De verwachtingen zijn hoog, maar het is realistisch.”

Verslag Joachim van der Marck

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)