Ray Semmoh verlengt als trainer zaterdagtak CTO ’70

Het zaterdagteam van CTO ’70 staat ook volgend seizoen onder leiding van Ray Semmoh. De oefenmeester verlengde deze week zijn contract bij de Duivendrechtse club, waarmee hij dit seizoen in de middenmoot van de vierde klasse bivakkeert. “Ik heb het goed naar mijn zin bij deze club.”

“Alle voorwaarden, zoals het complex en het bestuur zijn hier in orde. Ik heb een gemotiveerde spelersgroep, waar ik graag mee door wil. Dat alles samen heeft me doen besluiten dat ik hier graag nog een jaar wil werken”, reageert Semmoh op zijn contractverlenging. Dit seizoen presteert zijn ploeg wisselvallig in de vierde klasse. “We slecht begonnen en hebben we in het begin veel verloren. Maar nu zit er duidelijk een stijgende lijn in, we winnen de laatste tijd veel wedstrijden. Ik denk dat promotie er nog niet in zit, maar een prijs in de vorm van een periodetitel is mogelijk.”

Het zaterdagelftal van CTO '70, dat uitkomt in de vierde klasse D.
Het zaterdagelftal van CTO ’70, dat uitkomt in de vierde klasse D.

Waar Semmoh nu nog bescheiden is in zijn doelstellingen, mikt hij volgend seizoen hoger. “Volgend seizoen moeten we mee gaan doen om promotie. We speelden dit seizoen met A-junioren, die erg moesten wennen aan het spel in de senioren. Die zijn volgend seizoen sterker. Bovendien weten we nog niet wat de zomer gaat brengen qua versterkingen.”

“Dat perspectief motiveert me ook bij CTO ’70 te blijven. We zijn gestart met twee elftallen, een prestatief en een recreatief, die beide goed draaien. Ook de trainingsopkomst is perfect. Ik heb het gewoon uitstekend naar mijn zin hier”, besluit de trainer, die voordat hij in Duivendrecht terecht kwam, Pancratius en FC Amsterdam onder zijn hoede had.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)