Raymond de Jong nog een jaar langer bij KDO

Zondag vierdeklasser KDO heeft het contract met trainer Raymond de Jong wederom voor een jaar verlengd. Het bestuur bleef ook na de degradatie van vorig seizoen vertrouwen houden in de 45-jarige oefenmeester. Momenteel is KDO ruim koploper in de vierde klasse F.

Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en staf wordt de vruchtbare relatie die reeds drie seizoenen loopt voortgezet met de 45-jarige Uithoornaar. Komend jaar wordt dus het vierde seizoen van De Jong in de Kwakel.

De club zegt in een persverklaring: “Met zijn eigen sociale werkwijze heeft hij de belangrijkste doelstellingen meer dan goed gerealiseerd. In dit licht kan de tactische en technische progressie die geboekt is genoemd worden, maar ook het inpassen van spelers vanuit de regio in de selectie met overwegend spelers uit eigen opleiding. Voor het volgende seizoen is afgesproken om weer wat stapjes vooruit te maken, met zoals bij KDO gebruikelijk vrijwel dezelfde spelersgroep.”

Daarnaast hebben de trainer, de spelers en het bestuur er gezien het vertoonde veldspel, prima inzet en fantastische sfeer, alle vertrouwen in dit lopende seizoen de huidige resultaten te kunnen continueren en daarmee het volgende seizoen weer in de derde klasse uit te kunnen uitkomen.

Donderdag 19 december brengen we weer een overzicht van de trainerscarrousel. Heeft u ook nieuws op dat gebied? Mail dan naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
KDO