Home / Algemeen / Raymond Dirven houdt het na één jaar Nieuw-Utrecht alweer voor gezien

Raymond Dirven houdt het na één jaar Nieuw-Utrecht alweer voor gezien

Raymond Dirven heeft het na een jaar bij Nieuw-Utrecht wel gezien. De keeper verhuisde vorig seizoen samen met vijf andere spelers van Chabab naar Nieuw-Utrecht maar loopt bij de fusieclub tegen dezelfde problemen aan.

“Nieuw-Utrecht heeft vorige week een rechtszaak verloren waardoor ze de komende twee jaar een schuld van 148.000 moeten af betalen. Ik heb geen zin om weer bij een club te zitten die in financiële problemen zit. Ik wil in de laatste jaren van mijn carrière gewoon lekker met voetballen bezig zijn.”

Dirven, die in het verleden uitkwam voor DWV, JOS/Watergraafsmeer, Huizen en Young Boys is inmiddels 36 jaar en heeft al een duidelijk toekomstbeeld voor zich geschetst. “Ik ben op dit moment helemaal fit en denk dat ik zeker nog twee jaar op niveau kan keepen.”

Raymond_Dirven_Chabab_2

Dirven, die dit seizoen met Nieuw-Utrecht vecht tegen degradatie in de zondag Hoofdklasse heeft al met een paar clubs contact gehad maar tot op heden zat er voor hem nog geen interessante club tussen. “Het liefst speel ik volgend seizoen gewoon weer in de Hoofdklasse. Maar een eerste klasser kan me ook bellen. Het zal helemaal mooi zijn als ik daar in de toekomst ook keeperstrainer kan worden.”

Hiermee geeft Dirven een duidelijk signaal af. “Ik wil de komende jaren nog onder de lat staan maar daarna lijkt het me leuk om in een andere rol aan het voetbal verbonden te blijven. Als ik niet meer op het veld kan staan, ik welke rol dan ook, zal ik waarschijnlijk helemaal gek worden.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Rob Beense

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)