Raymond Dirven, Karsari en Bilal El Amrani naar Chabab

FC Chabab heeft de eerste drie versterkingen voor komend seizoen binnen. De afgelopen weken lieten veel spelers weten de club te gaan verlaten. De volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomende club is nog op zoek naar veertien versterkingen.

Van CSW (zaterdag eerste klasse) komen doelman Raymond Dirven en linksback Clayton Karsari over. Van zondag tweede klasser Buiksloot is de aanvallende middenvelder Bilal el Amrani aangetrokken. De komende periode zullen er nog vele nieuwe namen volgen.

Raymond Dirven, heir namens DWV in actie tegen Ajax, stapt over van CSW naar Chabab
Raymond Dirven, heir namens DWV in actie tegen Ajax, stapt over van CSW naar Chabab

Technisch manager Patrick Koppenaal: “We gaan maar met drie of vier spelers verder van de huidige selectie. Voorlopig hebben alleen met Bryan Bran en Mohamed Ajnane overeenstemming voor komend seizoen. De rest gaat of moet weg. We hebben dus nog zo’n veertien spelers nodig voor komend seizoen. Momenteel zijn we druk bezig de selectie op sterkte te brengen.”

Clayton Karsari speelde eerder in de Topklasse bij FC Hilversum
Clayton Karsari speelde eerder in de Topklasse bij FC Hilversum

Chabab zal komend seizoen met een selectie van 22 spelers gaan werken. Koppenaal: “Twee keepers en twintig spelers moet voldoende seizoen voor komend jaar. De komende dagen ga ik nog met drie of vier spelers om de tafel om te kijken of we ze behouden voor de club. De rest zal allemaal nieuw zijn.”

De selectie van trainer Alami Ahannach bestaat dus voorlopig uit vijf spelers.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)