Home / Algemeen / Raymond van Emmerik verruilt De Dijk voor IJsselmeervogels

Raymond van Emmerik verruilt De Dijk voor IJsselmeervogels

Raymond van Emmerik zal De Dijk na één seizoen alweer verlaten. De ervaren doelman heeft voor één seizoen bij IJsselmeervogels getekend waar hij samen met Patrick Zonneveld de strijd aangaat voor een plek onder de lat.

Van Emmerik speelde eerder vijf seizoenen bij AFC, daarvoor was hij actief bij NEC, 1.FC Kleve (Duitsland) en Go Ahead Eagles. De doelman tekent een contract voor één seizoen bij IJsselmeervogels.

Van Emmerik vult de eerste opengevallen plek in van het keepersbestand van IJsselmeervogels nadat Jeroen de Harder en Gino Mommers recent bekend maakten te vertrekken van de Rooie zijde van de Westmaat. Raymon van Emmerik, die graag nog eens kampioen wil worden, zal de concurrentiestrijd aangaan met Patrick Zonneveld voor een plek onder de lat van het eerste elftal. Daarnaast zal de topclub uit Spakenburg nog een doelman aantrekken om het keepersbestand te voltooien.

Van Emmerik kent een moeizaam seizoen bij De Dijk waarin de doelman geen basisplaats wist te veroveren. De ervaren keeper mocht dit seizoen wel in de beker keepen, zo speelde Van Emmerik onlangs nog de tegen zijn nieuwe werkgever in de kwartfinale van de district beker.

Foto: Van Emmerik speelde onlangs met De Dijk tegen IJsselmeervogels

Send this to a friend