Regen beïnvloedt beker, OFC door

Aalsmeer is er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen door te winnen bij hoofdklasser Odin’59. De ploeg van Anthony Servinus verloor met 2-1 en is uitgeschakeld. OFC, dat al de eerste twee wedstrijden won, gaat wel door. Zwaluwen’30 werd met 7-2 verslagen.Het duel tussen JOS en Koninklijke HFC werd gestaakt vanwege de regen.

De ploeg van Imdat Ilguy  haalde met name in de tweede helft uit. Bij rust stond het 1-1 (doelpunt OFC (Marouane Bensabouh). In de tweede helft liep de ploeg uit Oostzaan uit naar 7-1. Pas in blessuretijd werd het 7-2. De doelpunten van OFC werden gemaakt door Dave Hertog (2x), Arsenio Dihalu (2x), Serkan Emirdag en Marijn Sterk.

JOS Watergraafsmeer (zondag) was al geplaatst. Tegen hoofdklasser Koninklijke HFC stond het in de eerste helft al met 2-0 voor door doelpunten van Maurice Renger en Wessel Westerhof. Een kwartier na rust werd het duel gestaakt vanwege de hevige regenval.

Aalmeer keek al snel tegen een achterstand aan door een doelpunt van Emre Gungor. Toen diezelfde Gungor er in de tweede helft 2-0 van maakte was de wedstrijd beslist. Michel Vos maakte er drie minuten voor tijd nog 2-1 van

Di 10/9 20:00 OFC Zwaluwen’30