Reijners roept Hogewoning na lange afwezigheid weer op

Ajax is opnieuw goed vertegenwoordigd in de voorlopige selectie van het Nederlands Vrouwen Elftal. Bondscoach Roger Reijners heeft 26 speelsters opgeroepen voor de interland tegen België  op 12 februari en daarvan spelen er zes voor de Amsterdamse ploeg.

Naast Claudia van den Heiligenberg, Desiree van Lunteren, Tessel Middag, Mandy Versteegt en Kelly Zeeman kreeg ook Petra Hogewoning een oproep van de bondscoach. Hogewoning keerde terug na lang blessureleed en speelde haar laatste interland in september 2012. Verder is Daphne Koster de meest opvallende afwezige. Koster maakte vorige week bekend dat zij zwanger is en speelt daarom voorlopig geen wedstrijden meer voor zowel Ajax als het Nederlands Elftal.

Petra Hogenwoning 2
Foto Ajaxheldinnen.nl: Petra Hogewoning zit bij de voorlopige selectie voor de interland tegen België op 12 februari

De wedstrijd tegen België  is van groot belang voor de Oranje Vrouwen. Beide ploegen hebben 9 punten na vier wedstrijden en bij winst kan het Nederlands team de Rode Duivels op een achterstand zetten. De wedstrijd wordt op 12 februari gespeeld in het IJsseldelta Stadion in Zwolle. De aftrap is om 19:00 uur.

Bron: KNVB.nl

Foto’s: Ajaxheldinnen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)