Remco Sint gaat voor derde seizoen bij Ilpendam

Remco Sint staat ook volgend seizoen aan het roer bij Ilpendam. De oefenmeester verlengde tijdens het trainingskamp in Arnhem zijn contract. Na de zomer gaat hij aan zijn derde jaar beginnen bij de zondag vierdeklasser.

“Wij passen bij elkaar”, zegt de Amsterdammer, die eerder de leiding had bij Eemboys, FC Weesp (tweede elftal) en TOG. “Er zit nog heel veel rek in de selectie. De chemie tussen mij en de groep is zeer goed, een leuke staf en de resultaten zijn positief. Wat mij betreft zijn dat alle voorwaarden die nodig zijn om lekker met elkaar door te gaan. Plezier en resultaat gaan hand in hand.”

Onder zijn leiding eindigde Ilpendam vorig seizoen als derde in de vierde klasse D. Deze jaargang, in de vierde klasse E, staat de club na tien wedstrijden op de tweede plek, één punt achter koploper Nieuw West United. “We willen dit seizoen een prijs pakken en voor promotie gaan”, zegt Sint. “Het lange termijndoel is met zowel het eerste als tweede een stabiele derdeklasser worden. En met net zoveel plezier werken als ik nu doe.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)