Home / Algemeen / René van Vark vindt in TABA toch een nieuwe uitdaging

René van Vark vindt in TABA toch een nieuwe uitdaging

René van Vark gaat volgend seizoen toch ergens aan de slag. De huidige trainer van FC Weesp (zaterdag) kondigde eerder aan waarschijnlijk een sabbatical te willen nemen, maar heeft nu in zondag vierdeklasser TABA een nieuwe uitdaging gevonden.

“Het wordt een moeilijke opgave om het resultaat dat Hans (Zwaal, red.) heeft neergezet te continueren. Ze hebben ontzettend veel te danken aan Hans”, laat Van Vark weten op de website van de club. De oefenmeester is geen onbekende van TABA. Eerder had hij twee jaar de leiding over de Zondag 2 en één seizoen de A-junioren. Zijn laatste jaar als trainer van de Zondag 2 was tevens het eerste jaar van de huidige hoofdtrainer Hans Zwaal.

Van Vark had dit seizoen de leiding over zowel het zondag- als zaterdagelftal van FC Weesp. Eind februari werd hij vanwege teleurstellende resultaten uit de eerste functie geheven. Wel maakt Van Vark het seizoen af bij de zaterdag vierdeklasser, waarmee hij in de subtop staat. Eerder vertelde de oefenmeester al een sabbatical te overwegen. “Komt er iets moois op mijn pad, wil ik erover nadenken. Zo niet, neem ik een jaartje rust.”

Dat ‘moois’ heeft hij nu gevonden in TABA, de huidige nummer acht van de zondag vierde klasse E.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)