Rikus de Lange nieuwe voorzitter HBOK

Rikus de Lange is op 20 november tijdens de Algemene Ledenvergadering van HBOK unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Jaap Heerding op, die al had aangegeven na enkele jaren van dienst het stokje over te willen geven.

“Ik ben er trots op om voorzitter te zijn van deze mooie club”, laat De Lange weten. “Jaap was een uitstekende voorzitter en heeft het prima gedaan. Maar hij gaf zelf wel aan dat hij er na een aantal jaar wel klaar mee was.”

Hoewel zijn voorganger het goed heeft gedaan, heeft de nieuwe voorzitter ook zijn eigen ideeën. “Er zullen wel wat dingen veranderen. Ook wil ik de vrijwilligers die de afgelopen jaren zijn afgehaakt, terughalen naar de club. Zij horen bij HBOK rond te lopen. Ik wil ze er graag weer bij hebben. Dat is belangrijk voor HBOK.”

“De club draait goed en is volledig onafhankelijk van een overheidsorganisatie. Dat bewijzen de cijfers wel, die zijn keurig. Daarnaast zijn we nu druk bezig om een kunstgrasveld voor het hoofdveld te realiseren. Die hopen we vanaf volgend seizoen in gebruik te kunnen nemen.”

De Lange hoopt dat HBOK dan nog actief is in de eerste klasse. Het eerste elftal van de club uit Zunderdorp staat momenteel op doelsaldo op de voorlaatste plaats in de zaterdag eerste klasse B. “Dat is jammer. We weten dat het lastig is en zullen er hard voor moeten werken. De komende tijd zal ook met het eerste elftal wat veranderen, maar daar houdt de technische commissie zich mee bezig.”

Foto boven: Facebook Rikus de Lange

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)