Home / Algemeen / Rob Rijnink maakt het seizoen af bij OSV (zondag)

Rob Rijnink maakt het seizoen af bij OSV (zondag)

Zondag derdeklasser OSV heeft Rob Rijnink donderdagavond gepresenteerd als trainer voor de rest van het seizoen. Rijnink is de opvolger van de in november vertrokken Dennis Koorn.

De bekendmaking van het vertrek van Koorn was voor de clubloze Rijnink de aanleiding om te solliciteren in Oostzanerwerf. “Vervolgens waren we er heel snel uit”, zegt de oefenmeester. “Ik heb één gesprek gevoerd met het bestuur en eentje met de spelersraad. Daarin heb ik aangegeven hoe ik wil werken en dat zagen ze wel zitten. Vanavond hebben we voor de eerste training bepaalde afspraken gemaakt over de rest van het seizoen.”

Foto Jos Spitteler: Rob Rijnink als trainer van  ZSGOWMS

Er moet immers wat veranderen om OSV in de derde klasse te houden. De ploeg staat voorlaatste in de zondag derde klasse B, op drie punten van de veilige tiende plaats. “Handhaving is de doelstelling”, aldus Rijnink. Hij zag zijn nieuwe ploeg twee keer spelen, waaronder tegen zijn oude ploeg ZSGO/WMS, dat hij naar de tweede klasse bracht. “Het verraste mij eerlijk gezegd dat ze zo laag staan. Ik weet nog niet zo goed wat mij te wachten staat in de tweede seizoenshelft. Het is een andere regio, clubs die ik niet ken. Al is dat ook een mooie uitdaging voor mij. Ik heb er heel veel zin in.”

De oefenmeester heeft tot het eind van dit seizoen getekend. “Over volgend seizoen is nog niet gesproken. Het gaat erom dat OSV een trainer voor de groep heeft staan die het seizoen af kan maken. Als het goed bevalt en OSV doet mij een aanbieding, valt er natuurlijk altijd over te praten, maar dat zien we tegen die tijd wel.”

Foto boven website OSV

Send this to a friend