Fot Jan Vonk: Anthony Servinus ziet Aalsmeer gelukkig winnen. Op de achtergrond Martin Steenvoorden

Rode lantaarndrager Aalsmeer verlengt contract Anthony Servinus

Ondanks matige resultaten in de zaterdag eerste klasse B hebben Anthony Servinus en Aalsmeer besloten volgend jaar met elkaar verder te gaan. Servinus zal komend seizoen hoofdtrainer zijn van de zaterdagtak van fusieclub FC Aalsmeer. Voor de 37-jarige oefenmeester wordt het zijn vijfde seizoen in het bloemendorp.

Op een goed bezochte nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Cor Geleijn bekend  dat Servinus ook volgend seizoen hoofdtrainer in Aalsmeer zal zijn. Geleijn: “De huidige stand op de ranglijst is helemaal geen issue. Wij zijn zeer tevreden over Anthony Servinus, we zien nog steeds diezelfde bevlogenheid als in het eerste seizoen en er zit ook nog steeds rek in. Daarnaast is de spelersgroep eenzelfde mening toegedaan, er was dan ook geen enkele aanleiding te twijfelen over het aanblijven van de trainer.”

Anthony Servinus
Anthony Servinus

De oefenmeester in gesprek met Voetbal in Aalsmeer over zijn contractverlenging. Servinus: “De voorzitter en ik hameren op stabiliteit en vertrouwen. Tevens zijn alle faciliteiten hier aanwezig om goed te presteren. De spelersgroep heeft voldoende potentie en daarnaast is het gewoon een mooie vereniging om voor te werken. Een club met een grote uitstraling tot ver buiten Aalsmeer.”

Servinus heeft, ondanks het bezetten van de laatste plaats in 1B, nog vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. “De laatste weken hebben we de eerste seizoenshelft geëvalueerd en we weten inmiddels dat we het linkerrijtje uit ons hoofd moeten zetten. Echter zijn we wel van mening dat we vijf of zes punten meer hadden moeten hebben. Het wegvallen van Tom Doeswijk en natuurlijk Calvin Koster moeten we ook niet onderschatten. Ik ben van mening dat we echt nog wel een rol gaan spelen.”

Met dank aan Voetbal in Aalsmeer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)