Home / Algemeen / Rolf Hazelaar (Ajax) keert terug bij SDO

Rolf Hazelaar (Ajax) keert terug bij SDO

Doelman Rolf Hazelaar vertrekt bij Ajax. Hazelaar verlaat Ajax om bij zijn oude club SDO aan de slag te gaan. Hij kwam eerder al vier seizoenen uit voor de club uit Bussum.

“Ik wist al vrij snel dat ik weg wilde bij Ajax. Er waren best veel clubs geïnteresseerd, maar uiteindelijk stond SDO toch bovenaan aan mijn lijstje”, zegt hij. “Er kwam niet echt een leuke club met ambities op mijn pad waardoor de keuze om terug te keren naar SDO eenvoudig werd. Ik heb vier jaar gespeeld bij SDO en het altijd erg naar mijn zin gehad. De deur stond voor mij open en ik ben blij dat ik nu terugkeer.”De 28-jarige keeper was afgelopen seizoen basisspeler bij de Hoofdklasser. Toch was een vervolg bij Ajax voor Hazelaar uitgesloten. “Ajax is een prachtige club. Alles is top geregeld en ik heb daarover zeker niets te klagen gehad. Ik ben echter een gevoelsmens en ik moet het echt goed naar mijn zin hebben om te blijven. Dat was nu niet het geval. Ik miste een beetje de entourage en de gezelligheid die er bij SDO wel is. Daarnaast is SDO voor mij tien minuten fietsen en spelen mijn vrienden er ook.”

De sluitpost verwacht niet dat hij zomaar eerste keeper wordt bij de zondag Hoofdklasser. “Ik heb geen toezeggingen gehad van de trainer. Hij heeft alleen gezegd dat er plek voor mij was. Ik zal gewoon de concurrentie aan moeten gaan. Ik ben niet bang voor die strijd. We zullen moeten kijken wie de beste is en die speelt gewoon. Ik hoop met SDO in ieder geval een stabiele hoofdklasser te blijven. Een plaats in de middenmoot komend seizoen zou mooi zijn.”

Foto: RickySportphotography

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Geef een reactie

Send this to a friend