Home / Algemeen / Ron Gerlof verlengt bij Sporting Martinus

Ron Gerlof verlengt bij Sporting Martinus

In navolging van vele andere trainers heeft ook Ron Gerlof zijn contract met een jaar verlengd. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Sporting Martinus en hier komt dus een derde jaar bij. Ook Wim de Haart gaat een jaar langer door, hij is trainer van de zaterdagselectie.

Toen Gerlof in de zomer van 2014 werd aangesteld was Sporting Martinus net gedegradeerd uit de derde klasse. Onder de leiding van de nieuwe coach lukte het  niet om gelijk weer terug te keren. Zijn ploeg kwam net tekort in de nacompetitie. Dit seizoen gaat Sporting Martinus weer een serieuze gooi doen naar promotie. De club uit Amstelveen won de eerste periode en is momenteel lijstaanvoerder in de zondag vierdeklasse F.

Foto Martinianen.nl: Ron Gerlof bekijkt aandachtig zijn selectie

Reden genoeg voor Ron Gerlof en zijn staf om er nog een jaar aan vast te plakken. Naast de hoofdtrainer blijven ook Ronald Renzema (assistent-trainer) en Tom Thomas (keeperstrainer) nog minimaal een jaar aan de club verbonden. Gerlof:”De resultaten zijn goed en de spelersgroep en ik zijn nog niet op elkaar uitgekeken. We zijn goed op weg naar het kampioenschap, maar er zijn nog vier andere ploegen die een kans maken.”

Sporting Martinus is vandaag vertrokken naar Spanje voor een trainingsweekend. Gerlof:”We vliegen zometeen naar Barcelona. We verblijven in het naastgelegen Lloret de Mar. Morgen en zondag staat er een training gepland. Daaromheen worden er nog meerdere activiteiten georganiseerd zoals een voetbalquiz en mountainbiken. Het hoogtepunt zal plaatsvinden op zaterdag. Dan gaan we met zijn allen naar Camp Nou voor de wedstrijd Barcelona-Granada.”

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)