Ronald van der Sluis verlengt contract bij Geinburgia

Vierdeklasser Geinburgia en Ronald van der Sluis hebben besloten om volgend seizoen met elkaar verder te gaan. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en waren er dan ook snel uit. Van der Sluis is sinds afgelopen zomer trainer van Geinburgia en staat met de club uit Driemond in de middenmoot van zondag 4F.

Van der Sluis over zijn contractverlenging: “Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Geinburgia en het bestuur is ook tevreden. We waren er dan ook snel uit. Het is een prima groep waarbij de samenwerking met het tweede elftal goed verloopt. Ik krijg alle ruimte van het bestuur en er is een uitstekende technische staf waarmee ik goed kan werken. We vullen elkaar prima aan, ik ben dan ook erg blij dat de gehele staf volgend seizoen intact blijft.

Van der Sluis is sinds afgelopen zomer de hoofdtrainer bij Geinburgia. “Ik kreeg de opdracht mee om de selectie met eigen jeugd uit Driemond te verjongen. Daar zijn we dit seizoen mee begonnen en gaan we volgend jaar mee verder. Komend seizoen komt er weer een nieuwe lichting jonge spelers bij en hopen we verder te groeien. Zo komen er zes talentvolle A-junioren over waarmee ik graag ga werken.”

Dit seizoen presteert Geinburgia boven verwachting. Van der Sluis: “Afgelopen zomer vertrokken veel oudere spelers naar een vriendenteam, hiervoor kwamen voornamelijk jeugdspelers in de plaats. De verwachtingen waren voorafgaand aan het seizoen dan ook niet hoog. Doordat we zoveel ervaring verloren was handhaving de doelstelling. Maar we begonnen uitstekend aan het seizoen en wonnen drie van onze eerste vier wedstrijden. Mijn jonge ploeg presteert boven verwachting en Geinburgia doet voor weinig ploegen onder in 4F. Ik hoop dat we in de derde periode nog een mooie serie kunnen neerzetten en dan zien we wel waar we eindigen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)