Ruime zege TOB op Zaandijk

TOB heeft in de vierde klasse B een ruime zege geboekt op Zaandijk. De ploeg van Dick Trock had aanvankelijk moeite om te scoren maar uiteindelijk liep de ploeg uit Noord eenvoudig uit  naar een 5-1 zege.

Na het onfortuinlijke gelijkspel van vorige week moest er wat goed gemaakt worden en TOB begon dan ook sterk aan het duel. Na tien minuten spelen stond het wonder boven wonder nog 0-0 nadat TOB al meerdere 100% kansen om zeep wist te helpen.

TOB

Aan de andere kant wist ook Zaandijk een keer gevaarlijk te worden maar vond het de uitstekend keepende doelman Jeroen Ruiter op de weg. Na een kwartier spelen kwam TOB dan toch op voorsprong. Justin den Tenter trok vanaf de zijkant naar binnen en zijn voorzet werd van dichtbij binnen gegleden door Bart Molekamp. Enkele minuten later wist TOB op 2-0 te komen. Een dieptebal van Kevin Kreuger zorgde ervoor dat Justin den Tenter alleen op de doelman af kon en zijn schot ging langs de keeper in het doel.

Nadat TOB enkele malen verzuimde de 3-0 te maken kwam Zaandijk verassend terug in de wedstrijd nadat een vrije trap in het doel trof. Na een half uur spelen leek Zaandijk ook nog eens op gelijke hoogte te komen. De uitstekend fluitende scheidsrechter Landman uit Amersfoort moest Zaandijk een strafschop toekennen welke werd gestopt door Jeroen Ruiter.

TOB xIMG_0581Vlak voor rust wist TOB opnieuw de voorsprong te vergroten. Bart Molekamp zette met een bekeken bal uitblinker Stellios Saridakis alleen voor de keeper maar zijn schot ging tegen de lat. De rebound kwam echter voor de voeten van Jordy Klein die raad wist met het buitenkansje. Na 47 minuten was het met een goede voorzet Ruben Marzouk die Bart Molekamp wist te bereiken en zijn schot ging langs de doelman.

TOB

Nog binnen het uur spelen wist TOB twee maal te scoren. Eerst ging de doelman van Zaandijk in de mist en wist topscoorder Jordy Klein de 5-1 binnen te schieten en even later een voorzet van Stellios Saridakis welke met een volley werd binnen gewerkt door Marco Tillema. Na de 6-1 werd het laatste half uur zakelijk uitgespeeld met weinig kansen aan beide kanten. Volgende week een vrij weekend en de week erop een topper op bezoek bij De Blokkers.

Kijk voor de uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 4B