SAMENVATTING: Knooppunt onderuit tegen koploper FCK De Hommel

In de eredivisie van het zaalvoetbal heeft het Amsterdamse ZVV ’t Knooppunt de eerste wedstrijd van 2015 verloren. De ploeg van Karim Loukili verloor in Den Bosch met 3-1 van koploper FCK De Hommel.

De zaalvoetballers uit Den Bosch leken in de openingsfase ietwat onder de indruk van de gasten uit Amsterdam. Binnen twee minuten kwamen de bezoekers via Sofian el Adel op voorsprong (0-1).Een fraai afstandschot van Tevik Ceyar zorgde niet veel later voor de gelijkmaker (1-1). De Treffer gaf de thuisploeg het nodige vertrouwen.

In een één tegen één duel schudde Younes Hadouir oud-De Hommel-speler Ismael Hamdaoui van zich af voordat hij de 2-1 binnen schoot.

Na de rust werden de Bosschenaren ver teruggedrongen. Even leek de ploeg te capituleren, ware het niet dat keeper Coen Burg met een aantal reflexen de bezoekers van scoren af hield. Vijf minuten voor tijd toonde De Hommel waarom het de koploper is. Na een prachtige combinatie tussen Ceyar en Omar Nejjari was het laatstgenoemde die de wedstrijd besliste: 3-1.

Foto Henk van Esch Fotografie (via Brabant Dagblad)