Home / Algemeen / Samenvatting: Lebo blijft in spoor van koploper Knooppunt

Samenvatting: Lebo blijft in spoor van koploper Knooppunt

VIDEO: De twee Amsterdamse eredivisionisten in het zaalvoetbal hebben vrijdagavond allebei hun wedstrijd weten te winnen. Daarmee blijft de top-2 bestaan uit ‘t Knooppunt en ASV Lebo en hebben beide ploegen een goede stap gezet richting een plek in de play-offs.

Vooral de zege van ASV Lebo was knap te noemen. In de eigen Sporthallen Zuid was de ploeg van Calvin Blankendal met 6-3 te sterk voor regerend landskampioen FC Eindhoven. Younes Makraou was twee keer trefzeker, terwijl ook aanvoerder Zaid el Morabiti, Cihan Ozkan, Ike Neil en Appie El Ahzari het net vonden. Zaalvoetbal.nu was bij de wedstrijd en maakte een samenvatting van het duel.

Koploper ‘t Knooppunt maakte geen fout op bezoek bij middenmoter Groene Ster in Vlissingen. Doelpunten van Adil Zouthane, Jamal el Ghannouti en Najib el Allouchi zorgden voor een 0-3 overwinning voor de ploeg van Carmelo Nieddu. De Amsterdammers behouden daarmee een voorsprong van vijf punten op de stadsgenoot. De twee ploegen hebben daarnaast ook de voorsprong met de concurrentie vergroot, waardoor een plek in de play-offs steeds dichterbij komt. FC Eindhoven, dat er nu met een vijfde plek net buiten zou vallen, heeft respectievelijk dertien en acht punten achterstand.

Bekijk hier de samenvatting van Zaalvoetbal.nu van de wedstrijd ASV Lebo – FC Eindhoven.

Send this to a friend