Scheidsrechter voelt zich bedreigd en staakt OSC – V&V

Er waren 55 minuten gespeeld in het duel tussen OSC en V&V in de zaterdag vierde klasse C. De stand was op dat moment 0-3 en V&V mocht een strafschop nemen. OSC kreeg toen tevens haar tweede rode kaart. De scheidsrechter voelde zich vervolgens bedreigd.

Tien minuten na rust was de maat vol voor scheidsrechter Smit. Hij had net voor de tweede keer terecht een rode kaart getrokken voor een speler van OSC en V&V eveneens voor de tweede keer een strafschop gegeven. Een strafschop die trouwens niet meer genomen zou worden. Smit voelde zich dermate bedreigd dat hij besloot het duel tien minuten na ruste definitief te staken.

Op dat moment stond V&V al met 3-0 voor. Het eerste doelpunt viel halverwege de eerste helft. Raoul  Russel kopte een corner van Michiel van Tilburg binnen (0-1). Toen minuten voor rust was daar de eerste strafschop toen spits Andrew Burnet door Denzil werd vastgehouden en de verdediger met rood kon vertrekken. Marco Brouwer benutte de strafschop (0-2). Vlak na rust werd het 0-3 door de tweede treffer van Russel. Verder zou V&V niet komen omdat Smit de wedstrijd in de 55ste minuut dus staakte dat Mehmet Toygar met rood moest vetrekken toen hij Russel neer haalde.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSC