Schrijf je in: KNVB lanceert gratis webinars voor trainers

De voetbalcompetities liggen alweer bijna een maand stil, dus begint bij velen de verveling aardig toe te slaan. Daar heeft de KNVB wat op bedacht, want de komende weken biedt de bond gratis webinars voor trainers en coaches aan.

De komende elf weken kunnen zij op woensdagavond tussen 20.00 en 20.30 uur zo’n online training volgen, georganiseerd door één van de coaches van de nationale teams. Daarbij wordt iedere week een ander onderwerp besproken. Een belangrijk detail is dat je een licentiepunt erbij krijgt als je de komende elf weken vier of meer webinars volgt. De KNVB heeft inmiddels de eerste vier trainingsonderwerpen op een rij gezet:

  • Directeur voetbalontwikkeling Art Langerer geeft een training leidinggeven in de praktijk. De webinar vindt op woensdag 22 april (vandaag) plaats en is voor alle niveaus bedoeld.
  • Hoofdcoach Onder-18 Mischa Visser geeft een training ontwikkelen van speelwijze d.m.v. impliciet leren. De webinar vindt op woensdag 29 april plaats en is gericht op UEFA B-niveau.
  • Assistent-bondscoach Maarten Stekelenburg geeft een training Van coach in het amateurvoetbal tot assistent bij Oranje. De webinar vindt op woensdag 6 mei plaats en is voor alle niveaus bedoeld.
  • Hoofdcoach Onder-17 Peter van der Veen geeft een training Trainen van spelhervattingen. De webinar vindt op woensdag 13 mei plaats en is bedoeld vanaf UEFA C-niveau.

Schrijf je in via de KNVB-website.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)