Home / Algemeen / SCW moet door aangekondigd vertrek Harry van Straalen op zoek naar nieuwe voorzitter

SCW moet door aangekondigd vertrek Harry van Straalen op zoek naar nieuwe voorzitter

Harry van Straalen legt in oktober zijn functie als voorzitter van SCW neer. Zijn werk heeft het afgelopen seizoen veel tijd in beslag genomen en het wordt voor hem steeds moeilijker om de functie van voorzitter naar behoren in te vullen. SCW maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een verenigingsplan te maken dat de vereniging vooruit moet helpen.

Middels een organigram en verenigingsplan verwacht de club dat het voor alle leden en vrijwilligers duidelijker wordt om de taken uit te voeren en aanspreekpunten te vinden, zo kondigt SCW het aan op haar eigen website. Hiervoor heeft de club een werkgroep weten te vinden die zich bezig zal houden met het verenigingsplan. Ebriena de Soet en Jeroen Alderden worden hierin bijgestaan door Hans Schippers (bestuurslid). Daarnaast heeft SCW in Anneke de Lange een nieuwe vicevoorzitter gevonden.

“Doordat deze groep is opgestaan kan het bestuur positief naar de toekomst kijken. Het is namelijk niet gemakkelijk om met een te kleine groep mensen te veel ballen hoog te houden.” Met het nieuwe organigram veranderen er ook op bestuurlijk niveau dingen bij SCW. Zo komen er vaste bestuursfuncties zoals ‘voetbalzaken’ en ‘facilitaire zaken’ waar de club nog nieuwe bestuursleden voor zoekt. “De aankomende tijd gaan wij hierover steeds bekendmaken en we hopen dat steeds meer personen zich opwerpen om te kijken wat we voor SCW kunnen betekenen.”

Daarnaast hoopt de club uit Rijsenhout tijdens de Algemene Ledenvergadering in oktober een nieuwe voorzitter te kunnen benoemen, als opvolger van de afzwaaiende Van Straalen.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)