SCW pakt in blessuretijd de volle buit tegen V&V

In de derde klasse B heeft SCW uit Rijsenhout de tweede overwinning op rij weten te boeken. In blessuretijd maakte invaller Thim Lulling de winnende treffer (0-1) zodat Vlug en Vaardig weer met lege handen stond.

Al na tien seconden kregen de Amsterdammers de kans om de score te openen. Vanaf de aftrap gaf Gert van Dijk de bal mee aan Niels van Elsas die vervolgens pas gestuit werd door doelman Jeroen Pathuis. Daarna was het lang wachten op de volgende gevaarlijk aanval. Pas halverwege de eerste helft kreeg SCW de eerste kans. Verdediger Barry Tukker kon ver komen, maar zag zijn inzet uiteindelijk gestopt worden door doelman Richard Groen. Aan de ander kant moest Pathuis weer reddend optreden bij een schot van Marco Brouwer en na een half uur zorgde hij er wederom voor dat V&V (Van Elsas) niet kon scoren.

DSCF3028

In de tweede helft kregen de Amsterdammers nog wel een paar kansjes in de beginfase, maar daarna was het toch vooral tegenhouden voor de ploeg van Edwin van de Raad. SCW was voortdurend dreigend, maar verder dan een paart afstandsschoten van de buiten de zestienmeter kwam het niet.

Tot de laatste minuut. In eerste instantie weet doelman Groen SCW nog van scoren af te houden, maar uit de daarop volgende corner valt de treffer als nog. De kort genomen hoekschop komt uiteindelijk bij de tweede paal waar de geheel vrijstaande invaller Thim Lulling de 0-1 kan binnen koppen.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 3B