SDW kampioen!

Eindelijk kon er weer een feestje gevierd worden bij SDW.  Sterk Door Wilskracht, de roemruchte hoofdklasser, werd vandaag kampioen van de zaterdag vijfde klasse. De 4-0 op TOG was meer dan voldoende voor de titel. Trainer Robbert van Gom: “Eindelijk.”

De laatste keer dat er een feestje gevierd werd op Sportpark Spieringhorn was acht jaar geleden toen het tweede zondagelftal promoveerde. Sindsdien was het stil bij de groen/rode brigade. Tot vandaag.  Vorige week werd al een goede stap gezet door concurrent Anakarspor te verslaan maar nu kon de vlag uit.

Tegen TOG kwam de titel geen moment in gevaar. Lidiano Goedhart zorgde voor de 1-0 na 22 minuten spelen en toen kon het eigenlijk al niet meer mis gaan. Toen Fared el Backey er ook nog 2-0 van maakte kon het feest beginnen. Na rust was het meer voor de statistieken. Goedhart maakte er ook nog 3-0 en 4-0 van.

Van Gom: “We zijn een echte vriendenploeg en dat is erg leuk maar we willen volgend jaar wel een echte selectie hebben met ook een tweede team zodat we wat mee concurrentie hebben. Misschien dat er wat jongens van GeuzenMiddenmeer komen want die stonden vandaag wel langs de lijn. Maar ik wil eerst genieten van dit moment. Iedereen zit nog gezellig in de kantine. Morgen zien we wel weer hoe het verder gaat. “

 

Eigen foto’s SDW

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)