Home / Algemeen / Selectie AFC voor nieuwe seizoen krijgt vorm, Shakison vertrekt

Selectie AFC voor nieuwe seizoen krijgt vorm, Shakison vertrekt

Topklasser AFC heeft naast drie nieuwe aanwinsten ook overeenstemming bereikt met een groot aantal spelers uit de huidige selectie. Tien spelers zullen ook komend jaar voor AFC spelen en Bas Middelkoop maakt definitief de overstap van het tweede naar het eerste elftal.

Onder leiding van de nieuwe trainer Bart Logchies is de commissie Topamateurs druk doende om de selectie voor het seizoen 2015/2016 in orde te krijgen. Nadat eerder al bekend werd dat Mark van den Boogaart (Rijnsburgse Boys), Pieter Koopman en Frank Abbring (beiden De Zouaven) naar Amsterdam-Zuid komen heeft de club nu nog elf spelers vast weten te leggen.

Van de huidige selectie blijven in ieder geval doelman Youssef Abdellaoui. Verdedigers Marien Willemsen, Magid Jansen en Guido Moelee. De middenvelders Mitchel Theuns, Daan Sutorius en en Jonathan Richard.. Daarnaast blijven ook de aanvallers Tim Wulffraat, Melvin Grootfaam, Pepijn Kluin en Pepijn Veerman.

Bas Middelkoop zal de overstap maken van het tweede naar de eerste selectie. Nadat eerder al bekend werd dat de broertjes Enrico en Joshua Patrick de club gaan verlaten, laat AFC nu ook weten dat Randel Shakison volgend seizoen niet meer voor AFC zal spelen.

De commissie Topamateurs verwacht eind maart de definitieve selectie te kunnen presenteren.

Send this to a friend