Home / Homepage / Selectienieuws Swift: topscorer Yilmaz en anderen blijven
avv Swift

Selectienieuws Swift: topscorer Yilmaz en anderen blijven

Swift doet het dit seizoen vrij goed in de zaterdag hoofdklasse. De eerste periode werd net niet gewonnen, Eemdijk had een doelsaldo dat drie doelpunten beter was dan dat van de Amsterdammers. De ploeg staat op nu zesde in de competitie, maar kan omhoog kijken. Het verschil met nummer vier Genemuiden bedraagt maar drie punten. Klik hier om de tussenstand en het programma van de hoofdklasse zaterdag te zien.

Martin de Groot ook aankomend seizoen trainer Swift

Hoofdtrainer Martin de Groot is ook aankomend seizoen actief op Sportpark Olympiaplein. “De eerste seizoenshelft is prima verlopen, waarbij we het aanvallende voetbal spelen dat bij ons hoort en past. Swift heeft de kwaliteit om dit seizoen lang mee te draaien met de top van de Hoofdklasse. Daar gaan we ook voor. Mooi voor de club is ook dat er veel eigen jeugd de kans krijgt om in de zaterdag 1 selectie een vaste waarde te worden”, aldus de oefenmeester eerder. Naast De Groot blijft ook keeperstrainer Rob Prevoo volgend seizoen bij Swift. De club meldt dat Marcus de Jong de nieuwe teammanager is in het nieuwe seizoen. Op dit moment zit De Jong nog bij Sportlust’46.

De technische commissie van Swift heeft van meerdere spelers al het ‘ja-woord’ gekregen. Topscorer Fidel Yilmaz, Raymond Manuputty, Teun van Zweeden, Guido Moelee, Jesse Dingjan, Sean den Hoed, Jelle Spanninga, Carlos Groen, Frank Tervoert, Mallqui Cabezas, Koen Fokkema en Ties Bos spelen volgend jaar in het shirt van Swift.

Aanstaande zaterdag ontvangt Swift DETO uit Vriezenveen, de aftrap is om 14:30.

Foto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend