Home / Algemeen / Servinus volgt Sluijk op bij CSW

Servinus volgt Sluijk op bij CSW

Anthony Servinus volgt aan het eind van het seizoen Dennis Sluijk op als trainer van zaterdag tweedeklasser CSW. De oefenmeester, die begin dit seizoen na één wedstrijd zijn ontslag indiende bij FC Aalsmeer, heeft voor één seizoen getekend in Wilnis.

In november werd bekend dat de wegen van Sluijk en CSW na dit seizoen zouden scheiden. De trainer was drie jaar werkzaam voor de tweedeklasser. “Na een aantal gesprekken met verschillende kandidaten en de mening van de spelersgroep hebben we gekozen voor Servinus”, liet voorzitter André Straathof weten tegen Voetbal in Aalsmeer. “De doorslag gaven zijn communicatieve vaardigheden, die vinden we sterk. En hij heeft de drang om te presteren met een jonge groep.”

Servinus stapte na de eerste competitiewedstrijd (3-1 nederlaag bij Argon, red.) op bij FC Aalsmeer. Dat staat in de zaterdag tweede klasse B halverwege op een zevende plaats. Competitiegenoot CSW staat tweede op vier punten achter koploper Argon. Straathof: “We hebben aan Servinus een realistisch plaatje voorgelegd. Een plaatje met veel regionale voetballers, en veelal jeugdig. In dat plaatje kon hij zich vinden. Ons doel is meedraaien in de top van de tweede klasse en doorgroeien naar de eerste klasse. Met Anthony Servinus denken we dit te kunnen bewerkstelligen.”

Foto boven: Hans van Beek

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)