Shanon Molleman grijpt koppositie in BvCM Topscorer

Shanan Molleman van Wartburgia heeft de macht gegrepen in de BvCM Topscorer. De aanvalster van Wartburgial scoorde afgelopen weekend twee keer en staat nu alleen aan de leiding. Bij de mannen krijgt de geschorste Rahim Abdul van Chabab steeds meer concurrentie. Vooral Daniel Schermer van Purmersteijn komt steeds dichter bij.

Bij de mannen was Ruben Loeve van WVHEDW de grote winnaar van de week. Met zijn drie goals (in een helft!) tegen BOL bracht hij zijn totaal op zeven en daarmee klimt hij naar de vierde plaats in het klassement. Vier spelers wisten het afgelopen weekend twee keer te scoren: Arian van Diermen en Sjoerd Geers van DVVA staan nu op vier treffers. Floris Dokkum en Stefan van der Dussen scoorde afgelopen week beiden twee keer voor FC Aalsmeer.

slide

Klik hier voor de de complete lijst met alle spelers die minimaal drie keer gescoord hebben.

Bij de vrouwen is Molleman dus de grote winnaar. Zij scoorde twee keer tegen RCL en bracht haar totaal daarmee op zeven. Ze heeft een doelpunt meer dan Lieselotte Wels van Buitenveldert die afgelopen zaterdag een keer scoorde. De vrouwen van Ajax kwamen, in verband met de interland tegen Schotland. De grootste sprong werd gemaakt door Mariam Ahaddouch. Zij scoorde drie keer  voor het tweede van Buitenveldert.

SLIDE

Klik hier voor de lijst met alle speelsters die minimaal twee keer gescoord hebben.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!