Spanning neemt toe in CANS Topscorer

De strijd is de CANS Topscorer is vooral bij de vrouwen steeds spannender aan het worden. Maar liefst de complete top 4 west afgelopen weekend te scoren en Marjolijn van den Bighelaar (Ajax) heeft voor het eerst de koppositie ingenomen. Bij de mannen scoorde Dennis Kaars zijn twintigste van het seizoen en vond Niels Eijkenaar voor het eerst het net niet. Prompt verloor Purmersteijn.

Grote man dit weekend was wederom Lesley Vlieger (FC Almere). Net als vorige week tegen Amstelveen wist hij ook tegen NiTA drie keer te scoren. Hij brengt zijn totaal daarmee op twaalf. Max van Wakeren (Swift), Michael Malmberg (AFC zaterdag), Gregory Fernand (HBOK) wisten twee keer het net te vinden.

Vooral op zondag werd er heel weinig gescoord. De teller bleef steken op veertien doelpunten. Maar liefst zes clubs wisten helemaal niet te scoren.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (minimaal 3 doelpunten)

Bij de vrouwen is Van den Bighelaar (Ajax) dankzij haar doelpunt tegen haar oude club PSV de nieuwe koploper. Ze is titelverdedigster Hidayat (Kadoelen), die niet scoorde, voorbij. Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) maakte alle drie de doelpunten voor haar team en klimt naar de derde plaats. Ook Chelly Drost en Roxanne Koopman (beiden Buitenveldert) dede goed zaken met hu twee treffers tegen Woezik.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen (minimaal 2 doelpunten)

Foto Hans van Beek | Lesley Vlieger (FC Almere)

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!