Speeldata nacompetitie definitief

Komend weekend staat de laatste reguliere speelronde op het programma. Al speeldata voor de nacompetitie zijn inmiddels bekend. Met Pinksteren (zaterdag 18 en maandag 20 mei) starten de wedstrijden. Voor sommige klassen betekent dat gelijk een dubbelprogramma.  Op de speciale nacompetitie pagina’s kunt precies wanneer en gespeeld gaat worden.

De komende dagen zullen wij de ploegen in de schema’s in gaan vullen. Pas na komend weekend zullen alle teams definitief zijn.

Mochten er beslissingswedstrijden zijn dan zullen deze worden afgewerkt op dinsdag 14 mei (zaterdagteams) en donderdag 16 mei (zondagteams).

De standaard speeldagen in de nacompetitie voor zaterdagteams zijn zaterdag 18 mei, zaterdag 25 mei, zaterdag1 juni en zaterdag 8 juni. Ook dinsdag 21 mei zullen er in sommige gevallen wedstrijden worden gespeeld.

Voor de zondagteams is het standaard programma vastgesteld op maandag 20 mei, zondag 26 mei, donderdag 30 mei en zondag 2 juni. Op zondag 9 juni is er ruimt voor extra promotie wedstrijden. Voor promotie naar de hoofdklasse wordt er ook gespeeld op zaterdag 18 mei en donderdag 23 mei.

Met betrekking extra promotie na de nacompetitie kan de KNVB nog geen mededelingen doen. Alleen voor promotie na de hoofdklasse is het programma bekend. Voor alle lagere klassen zal later, indien nodig, een schema bekend worden gemaakt.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)