Anthony Servinus

Spiros Lomis toch niet naar Aalsmeer

VV Aalsmeer, dat volgend seizoen door het leven zal gaan als FC Aalsmeer, ziet één van haar nieuwe versterkingen toch niet komen. Spiros Lomis geeft de voorkeur aan een overstap naar Achilles ’29, dat voor het tweede seizoen in de Jupiler Ligue uitkomt.

Dat meldt Achilles ’29 op haar eigen website. De aanvaller zou De Kennemers verruilen voor het team van Anthony Servinus, maar maakt nu dus een opmerkelijke transfer naar Achilles ’29. Dit team uit Groesbreek werd afgelopen seizoen laatste in de Jupiler League, maar was in de Topklasse zondag zeer succesvol.

spiros lomis Achilles
Foto Haarlems Dagblad: Spiros Lomis speelt volgend seizoen niet bij tweedeklasser Aalsmeer, maar bij Achilles ’29 in de Jupiler League

De 22-jarige Lomis krijgt bij Achilles ’29 een contract voor één seizoen en zal voor doelpunten moeten zorgen. Afgelopen jaar was de aanvaller, die ook bij Koninklijke HFC een verleden heeft, acht keer trefzeker voor De Kennemers.

Voor tweedeklasser Aalsmeer betekent dit dat het elftal maar vijf nieuwkomers kent. Calvin Koster keert terug op het oude nest; hij verliet VVSB na één jaar weer voor de Aalsmeerders. Verdere versterkingen zijn Floris Dokkum (WVHEDW), Marlon Amado (VVIJ), Joel Germin (Zeeburgia) en Richie Agyeapong (Hilversum).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!